Liity jäseneksi jo tänään!

Suoritettuasi liittymismaksun ja jäsenyytesi tultua voimaan saat tunnukset sisäiseen jäsenpalveluumme, josta löydät ohjeita ja lomakkeita alkuun pääsemiseksi.

Tutustuthan HEIMO Osk:n käyttöehtoihin ja osuuskunnan sääntöihin ennen liittymistä.

hinnasto

99e

Kertaluontoinen liittymismaksu.
Maksu jakaantuu liittymismaksuun (49 €) sekä osuuspääomaan (50e). Osuuspääoma (50 euroa) palautetaan jäsenelle jäsenyyden päättyessä
(jäsenyyden keston ollessa väh. 1 vuosi).

4%

Toimeksiannoista perimme palkanmaksun yhteydessä perimme 4%:n palvelupalkkion – ei muita kuluja. Niinä kausina kun ei ole toimeksiantoja ei tule myöskään kuluja.

MITEN HOMMA TOIMII?

Jäseneksi liittyminen

Maksamalla liittymismaksun liityt jäseneksi työosuuskuntaamme.

Toimeksiantosopimus

Löydät joko itse tai kauttamme toimeksiannon.
Me teemme kanssasi työsopimuksen ja yrityksen kanssa toimeksiannon tehtävästä työstä.

Töiden teko

Sinä teet sovitun työn ja me valvomme töiden etenemistä - käytössä mm. projektiseuranta- sekä työaikaseurantatyökalut.

Palkanmaksu

Kun työ on sovitusti tehty laskutamme toimeksiantajaa. Suorituksen saapuessa suoritamme palkanlaskennan, palkanmaksun sekä teemme tarvittavat viranomaisilmoitukset.

PALKKAESIMERKKI

Matti on tehnyt kuukauden kestävän projektin, josta kustannukseksi on sovittu 1500e. Matin ennakonpidätysprosentti on 15%.
Summa sisältää 9%:n lomakorvauksen. 

Miksi liittyä HEimoomme?

Palkansaajan status

Toimeksiannot tehdään työsuhteessa osuuskuntaan - Palkansaajana kerrytät työeläkettä (TYEL). Työosuuskunnan jäsenellä säilyy myös lain mukaan oikeus työttömyyskorvauksiin. Jäsenellä myös mahdollisuus kerryttää ansiosidonnaista tai liittyä liittoon/kassaan.

Osuuskunnan tuki

Osuuskuntatoiminta on aktiivista - autamme sinua kaikissa työhön liittyvissä kysymyksissä (mm. oman työn hinnoittelu). Jäsenenä voit asioida tukuissa sekä saat tarvittaessa käyttöösi maksupäätteen. Tuemme myös mm. verkkokurssien järjestämisessä.

Ei byrokratiaa

Hoidamme puolestasi kaikki paperityöt - mm. työsopimukset, toimeksiannot, projektien valvonnan, palkanmaksun sekä ilmoitukset viranomaisille.


Yrittäjälle oiva tapa työllistää

Vain yksi lasku maksettavana - työsuuskuntana hoidamme työnanantajavelvoitteet. Jäsenemme ovat vastuu- ja työtapaturmavakuutettuja.

hiusalan ammattilainen

Mikäli etsit uutta yritystä jossa työskennellä niin henkilöstöpalvelu Be U Work on sinulle juuri oikea osoite. Löydä työpaikka heidän avullaan ja työllisty kauttamme – ei enää kevytyrittäjyyttä tai omaa yritystä vaan työllistyt palkansaajana.

myynnin, markkinoinnin tai vaikkapa HR-alan ammattilainen

Kauttamme voit tarjota palvelujasi HR ComComin Marketplacella. Jäsenenämme saat palvelun käyttöösi huimalla edulla – normaalin 15% komission sijaan maksat vain 5%!

Yrittäjä, haluatko työllistää työntekijän Osuuskuntamme kautta? 

Jos sinulla on tiedossa jo tekijä ja hän ei ole vielä jäsenemme niin ota yhteyttä meihin niin hoidamme työsuhteen ja toimeksiannon kuntoon ja te pääsette yhteistyöhön pikin miten!

Jäsenistössämme on myös usean eri alan ammattilaisia ympäri Suomea, joten jos sinulla ei ole tekijää niin tekijä saattaa löytyä helposti ja nopeasti jäsenistöstämme!