Osaamista osuuskunnan kautta

HEIMOlaisverkostomme koostuu usean alan ammattilaisista. Yhteistä jäsenistöllemme on se, että he työskentelevät eri pituisissa työsuhteissa palkansaajan tavoin – he eivät ole yrittäjiä tai kevytyrittäjiä. 
HEIMO Osuuskunta on työosuuskunta ja me hoidamme mm. jäsenen työsopimukset, toimeksiantosopimukset sekä palkanmaksuun liittyvät asiat – tämä mahdollistaa ketterän ja nopean tavan toimia; sekä jäsenemme että toimeksiantajat pääsevät nopeasti yhteistyöhön ilman pitkiä sitoumuksia. 

Osuuskuntana teemme myös erilaisia hankkeita, joihin kasaamme parhaan osaamisen jäsenistöstämme – pyydä meiltä tarjous tarpeisiisi.

Jos sinulla on tiedossa jo tekijä ja hän ei ole vielä jäsenemme niin ota yhteyttä meihin niin hoidamme työsuhteen ja toimeksiannon kuntoon ja te pääsette yhteistyöhön pikin miten!

Miksi käyttää palveluamme?

Me hoidamme puolestasi

hiusalan yrittäjä

Mikäli olet yrittäjä ja etsit tekijöitä niin henkilöstöpalvelu Be U Work on sinulle juuri oikea osoite. HEIMO Osuuskunta ja Be U work tekevät yhteistyötä ja avullamme voit työllistää alan ammattilaisen nopeasti ja helposti. HEIMOn kautta vältyt palkkaamiseen liittyvältä byrokratialta – ei enää kevytyrittäjyyttä tai omaa yritystä vaan tekijät työllistyvät kauttamme palkansaajana.

HEIMOLAISIA

HEIMO on Luotettava Kumppani

Tilaajavastuulailla pyritään torjumaan harmaata taloutta ja estämään sellaisten alihankkijoiden käyttö, jotka eivät huolehdi velvoitteistaan - me HEIMOssa pidämme tärkeänä, että yhteistyökumppanimme voivat luottaa meihin! Käytössämme on Luotettava Kumppani -palvelu, josta näet ajantasaiset tiedot velvoitteidemme suorittamisesta.

Tilaajavastuulaki

Laki tilaajan selvitysvelvollisuudesta ja vastuusta ulkopuolista työvoimaa käytettäessä (22.12.2006/1233), tai tuttavallisemmin tilaajavastuulaki, velvoittaa työn tilaajan selvittämään, että hänen sopimuskumppaninsa täyttävät sopimuspuolina ja työnantajina lakisääteiset velvoitteensa.