Miksi valita työosuuskunta?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Työosuuskunta on yhteisöllinen työskentelymalli, jossa useat yksilöt yhdistävät voimansa ja resurssinsa. Työosuuskunta sopii parhaiten oman osaamisen myyntiin eli palveluiden myyntiin. Tässä on muutama syy, miksi valita työosuuskunta toiminimen tai kevytryrittäjyyden sijaan:

  1. Yhteistyö ja yhteisöllisyys: Osuuskunta tarjoaa mahdollisuuden yhteistyöhön ja kollegiaaliseen työskentelyyn, mikä voi lisätä motivaatiota ja tyytyväisyyttä työhön. Et ole myöskään yksin osuuskunnassa – saat apua ja tukea työhösi mm. laskutuksen, hinnoittelun, sopimusten ja erilaisten viranomaisten kanssa. Työosuuskunnassa voit keskittyä oman osaamisesi myyntiin ja osuuskunta hoitaa taustalla kaiken byrokratian.
  2. Taloudellinen turva: Työosuuskunta voi tarjota taloudellista turvaa jäsenilleen. Yhteistyömahdollisuudet ja voimavarojen jakaminen voivat lisätä työtilaisuuksia ja mahdollisuuksia asiakkaiden hankkimiseen – Työskentelymuotoja on useita: työskentele yksin, toisen jäsenen tai useamman jäsenen kanssa vaikka projekteittain.
  3. Palkansaajan status: Työosuuskunnassa työskennellään osuuskunnan lukuun ja työt tehdään työsuhteessa, joka parantaa työntekijän oikeutta mm. työttömyysturvaan.
  4. Riskien jakaminen: Osuuskuntatyöskentelyssä sinun ei tarvitse tehdä suuria aloitusinvestointeja tai maksaa kuukausittain erilaisista palveluista – Osuuskunnassa ainoa kulu palkansivukulujen lisäksi on 4%:n hallinnointikorvaus, jolla katetaan osuuskunnan hallinnollisia kuluja. Jos sinulla ei ole tuloja joinain kuukausina niin et myöskään maksa näinä kuukausina mitään. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä henkilöille, jotka haluavat pienentää henkilökohtaista riskiä, joka liittyvät esim. liiketoiminnan aloittamiseen tai töiden kausiluontoisuuteen..
  5. Osaamisen jakaminen: Työosuuskunnassa jäsenet voivat jakaa osaamistaan ja taitojaan keskenään. Tämä mahdollistaa oppimisen ja ammattitaidon kehittämisen yhteisöllisessä ympäristössä.

Työosuuskunnassa voit myös tietyin ehdoin saada katettua materiaalikuluja. Myös päivärahat sekä kilometrikorvaukset/matkakulut ovat mahdollisia. Voit myös ilmoittaa omassa henkilökohtaisessa verotuksessa palkansaajan vähennyksiä (mm. työhuone, laitehankinnat, nettiyhteys, ammattikirjallisuus jne).

Etkö ole vielä osaajien yhteisössä? Liity HEIMOon jo tänään!

Liity jäseneksi jo tänään!

Osuuskuntaamme liittyminen maksaa 99 euroa.

Tutustuthan HEIMO Osk:n käyttöehtoihin ja osuuskunnan sääntöihin ennen liittymistä.

Yhteystiedot

HEIMO Osuuskunta
www.heimoosk.com
info@heimoosk.com

Puh. 050 4703 555
(Ma-pe 12.00-16.00)