HEIMOn jäsenenä saat enemmän!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Moni miettii oman osaamisensa kautta työllistymistä ja kevytyrittäjyys on ollut nosteessa jo useamman vuoden. Se, miten kevytyrittäjyys helposti ymmärretään on lähinnä laskutusinstrumentin käyttöönottoa laskutuspalvelun avulla. Mutta yrittäjyys on paljon muutakin kuin laskuttamista. Miltä kuulostaa, jos saisit enemmän kuin mitä laskutuspalvelut tarjoavat? HEIMOssa saat ympärillesi yhteisön, jossa osaamistasi tuetaan ja voit keskittyä omaan osaamiseen ilman yrittäjyyteen liittyvää byrokratiaa?

HEIMO Osuuskunta tarjoaa kaikkea tätä ja paljon muuta. Osuuskunta on yhteisö, joka puhaltaa yhteen hiileen tukien itsensä työllistymistä. Tämä kaikki ilman, että tarvitsee huolehtia yrittäjän velvollisuuksista ja vastuista. Voit keskittyä omaan osaamiseen täysillä.

Osuuskunnan jäsenyyden vaikutus tukiin

Erilaiset laskutuspalvelut herättävät pohdintaa niiden käytön vaikutuksesta mm. TE-palveluiden kantaan. Yleisestihän on tulkittu, että olemalla ns. kevytyrittäjä olet yrittäjä ja näin ollen saatat menettää oikeuden tiettyihin tukiin ja etuuksiin.

HEIMO Osk on syksyllä 2018 perustettu työosuuskunta. Osuuskunnan tarkoituksena on pääasiallisesti edistää jäseniemme työllistymistä tarjoamalla jäsenelle mahdollisuuksia työllistyä osuuskunnan ulkopuolisten hankkeiden lisäksi osuuskunnan sisällä sekä järjestää ja tarjota koulutusta ammatilliseen osaamiseen sekä markkinointiin.

Työosuuskunnassa työt tehdään työsuhteessa osuuskuntaan ja osuuskunnan lukuun. Osuuskunnan kautta työskentely on sama kuin työskentelisit missä tahansa muussa yrityksessä.

Liity jäseneksi jo tänään!

Perinteisesti osuuskuntiin liityttäessä maksetaan kertaluonteinen liittymismaksu – HEIMOssa se on 99e, josta osuuspääoma (50e) palautetaan jäsenelle jäsenyyden päättyessä osuuskuntalain määrittelemissä puitteissa. Kun palvelut otetaan käyttöön peritään laskutuksesta hallintokorvaus eli tutummin laskutuspalkkio, joka on 4% toimeksiannon loppusummasta.

Liittymismaksulla halutaan sitoutunutta jäsenistöä ja jäsenemme ovatkin huomanneet, että liittymismaksu on maksanut itsensä nopeasti takaisin ja jäsenyys on tuonut rahanarvoisia etuja tullessaan!

Liity osaajien yhteisöön – yhdessä et ole yksin!

Liity jäseneksi jo tänään!

Osuuskuntaamme liittyminen maksaa 99 euroa.

Tutustuthan HEIMO Osk:n käyttöehtoihin ja osuuskunnan sääntöihin ennen liittymistä.

Yhteystiedot

HEIMO Osuuskunta
www.heimoosk.com
info@heimoosk.com

Puh. 050 4703 555
(Ma-pe 12.00-16.00)