Mikä ihmeen työosuuskunta?

Liittymällä HEIMO työosuuskuntaan voit keskittyä ydinosaamiseesi ilman yrittäjyyteen liittyviä velvollisuuksia ja riskejä. HEIMOssa yhdistyy monen alan ammattilaiset. Vahvana teemana oman osaamisen kasvattaminen yrittäjyyteen, verkostoituminen sekä itsensä työllistäminen. 

Työosuuskunta on oiva tapa kasvattaa itsensä yrittäjäksi!

Miksi liittyä HEIMOOn?

Ei yrittäjyyttä

Toimeksiannot tehdään työsuhteessa osuuskuntaan - Palkansaajana kerrytät työeläkettä (TYEL). Työosuuskunnan jäsenellä säilyy myös lain mukaan oikeus työttömyyskorvauksiin. Jäsenellä myös mahdollisuus kerryttää ansiosidonnaista tai liittyä liittoon/kassaan.

Osuuskunnan tuki

Osuuskuntatoiminta on aktiivista - autamme sinua kaikissa työhön liittyvissä kysymyksissä (mm. oman työn hinnoittelu). Tarjoamme valmiit sopimuspohjat sekä laskutustoimeksianto onnistuu joka päivä vuorokauden ympäri.

Ei byrokratiaa

Hoidamme puolestasi kaikki paperityöt - mm. työsopimukset, toimeksiannot, projektien valvonnan, palkanmaksun sekä ilmoitukset viranomaisille.


Yrittäjälle oiva tapa työllistää

Vain yksi lasku maksettavana - työsuuskuntana hoidamme työnanantajavelvoitteet. Jäsenemme ovat vastuu- ja työtapaturmavakuutettuja.

Jäsenien edut

Kauttamme tukku/yritysasiakkuus tarvitsemiisi tukkuihin. Saat tarvittaessa käyttöösi myös maksupäätteen (SumUp, arvo 59e). Voit myydä verkkokurssiasi verkkokauppamme kautta.

Suositteluetu

Suosittele osuuskuntamme jäsenyyttä ja säästä laskutuspalkkio (4%)! Etu kymmenistä euroista jopa satoihin euroihin.

hinnasto

99e

Kertaluontoinen liittymismaksu.
Maksu jakaantuu liittymismaksuun (49 €) sekä osuuspääomaan (50e). Osuuspääoma (50 euroa) palautetaan jäsenelle jäsenyyden päättyessä
(jäsenyyden keston ollessa väh. 1 vuosi).

4%

Palkanmaksun yhteydessä perimme 4%:n palvelupalkkion – ei muita kuluja. Niinä kausina kun ei ole toimeksiantoja ei tule myöskään kuluja.

HEIMOLAISIA

Kumppanit vakuuttamisessa