Työttömyyskassat & Liittojen jäsenperintäsopimus

Ollessasi työsuhteessa osuuskuntaan voimme periä ammattiliittojen jäsenmaksuja palkanmaksun yhteydessä. Jotta jäsenmaksun voidaan periä täytyy sinun tehdä perintäsopimus. Lomakkeen löydät liittosi nettisivuilta tai voit pyytää apua liittosi asiakaspalvelusta. Kun sopimus on osaltasi täytetty voit lähettää sen seuraavaksi meille palkanmaksuun liittyvien tietojen täyttämiseksi. Kun liitto on hyväksynyt perintäsopimuksen toimittavat he meille tilitystiedot ja me pidätämme ko. osuudet palkanmaksun yhteydessä.

HUOM! Niinä kuukausina kun ei ole palkanmaksua tulee sinun itse huolehtia ns. minimimaksun maksamisesta. Ohjeet tähän saat liitostasi. Tällä on vaikutusta mm. mahdolliseen ansiosidonnaisen myöntämiseen (edellytyksenä on mm. että jäsenmaksut on suoritettu). Liitot eivät tästä muistuta vaan sinun tulee itse huolehtia velvoitteen täyttämisestä.

Jos olet työttömyyskassan jäsen niin maksat itse jäsenmaksun saamillasi maksuohjeilla.

Jos et ole vielä kassan/liiton jäsen voit liittyä kassaan/liittoon kun sinulla on voimassa oleva työsopimus. Työskentely kerryttää ansiosidonnaista jos työ täyttää työssäoloehdon.