Jäsenesittelyjä

Olemme keränneet muutamia jäsenesittelyjä erilaisista tilanteista joissa Osuuskunta yritysmuotona on tullut jäsentemme valinnaksi. Osuuskunta taipuu monenlaiseen toimintaan ja tilanteeseen. Jos olet epävarma kuinka Osuuskunnan jäsenyys sopisi sinulle niin ota yhteyttä ja kartoitetaan tilanne!

Jenni, 34v.  – ammattijärjestäjä

Olin suunnitellut yrityksen perustamista pitkään, mutta halusin aloittaa vähän kevyemmin koska minulla ei ollut kokemusta eikä haluakaan opetella ihan jokaista kommervenkkiä mitä yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen liittyy vaan halusin lähteä testaamaan ennemminkin olisiko osaamiselleni kysyntää. Osuuskunta oli itselle ihan uusi tapa toimia, mutta liityttyäni olin yllättynyt miten nopeasti pääsin hommassa eteenpäin ja pystyin keskittymään oman osaamiseni myymiseen. Sain osuuskunnalta sparrausapua palveluni hinnoitteluun sekä tukea kuinka markkinoida palveluani. Asiakkaani ovat suhtautuneet erittäin positiivisesti laskutukseen osuuskunnan kautta – yksi lasku maksettavana ja minä saan vastaavasti työni palkkana tililleni.

Sami, 28v.  – copywriter/sisällöntuottaja

Olin pitkään töissä mainostoimistoalalla ja halusin lähteä testaamaan toisenlaista työskentelytapaa vaihteluna ”normaaliin” arkityöskentelyyn. Omasin hyviä kontakteja ja sanan kiiriessä olen saanut mukavasti myös uusia asiakkuuksia. Minusta on ollut mahtavaa että olen voinut tehdä monentyyppistä projektia samaan aikaan – esimerkkinä useamman kuukauden projekti, jossa olin osuuskunnan kautta työllistetty ja samaan aikaan pystyn tekemään muita lyhytkestoisempia töitä. Parhautta on ollut juuri se oman aikataulun ja töiden koordinointi – sitä kautta myös työt itsessään ovat pysyneet koko ajan mielenkiintoisina. Osuuskunnassa arvostan helppoutta! Teen toimeksiannon töistä ja osuuskunta laskuttaa toimeksiantajaa. Tarvittaessa osuuskunta on myös hoitanut työsopimukset ja työnantajavelvoitteet helpottaen näin myös toimeksiantajan arkea! Parasta tietenkin se, että sen sijaan että laskutuspalkkiot jäisivät laskutuspalveluiden taskuun niin osuuskunnan periaate on jakaa tulos takaisin jäsenistölleen!

Heli, 48v. – konsultti

Jäin pitkäaikaisesta työstä pois ja aloin miettimään miten työllistää itseäni. Olin TE-palveluiden asiakas ja olisin tietenkin voinut perustaa yrityksen ja kokeilla sitä kautta yrittäjyyttä 4 kuukautta. Tuntui kuitenkin isolta rahalliselta sekä ajalliselta panostukselta, jos yritys ei niin nopeasti lähdekään tuottamaan. Päädyin HEIMO Osuuskuntaan ystävän suosittelun kautta. Olen ollut todella tyytyväinen palvelun käyttäjä enkä ole enää edes suunnitellut oman yrityksen perustamista – haluan keskittyä siihen minkä parhaiten osaan ilman byrokratiaa.

Nelli 27v. & Joonas 28v. – graafinen suunnittelu ja koodari

Tutustuimme toisiimme yhteisten tuttujen kautta vuosia sitten ja saimme viime syksynä idean yhdistää osaamistamme. Yhteisen firman perustaminen ei houkuttanut tarpeeksi ja otimme yhteyttä HEIMOon miten tämmöinen kombo voisi toimia. Lopputuloksena liityimme molemmat Osuuskuntaan. Hankimme yhdessä asiakkaita ja olemme myös saaneet projekteja Osuuskunnan kautta. Parasta on ollut se, että olemme voineet tarvittaessa tehdä töitä kumpikin tahoillamme ja tarvittaessa yhteistöiden koordinointi ja laskutuskin ovat onnistuneet super helposti – yhdellä laskulla.

Haluatko oman tarinasi tähän jatkoksi? Liity HEIMOomme jo tänään.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close