Moni miettii oman osaamisensa kautta työllistymistä ja kevytyrittäjyys tuntuukin olevan päivän sana. Se, miten kevytyrittäjyys helposti ymmärretään on lähinnä laskutusinstrumentin käyttöönottoa laskutuspalvelun avulla. Mutta yrittäjyys on paljon muutakin kuin laskuttamista. Miltä kuulostaa, jos kuitenkin saisit enemmän kuin pelkän laskutuspalvelun? Mitä jos saisit lisäksi apua ja tukea markkinointiin? tai voisit työllistää itseäsi yhteisön kautta? Monet keskittävät kauppaostoksensakin yhteen kaupparyhmään bonusten ja etujen vuoksi – miltä siis kuulostaisi omasta työstä saadut mahdolliset bonukset?

HEIMO Osuuskunta tarjoaa kaikkea tätä ja paljon muuta. Osuuskunta on yhteisö, joka puhaltaa yhteen hiileen verkostoituen ja tukien itsensä työllistymistä sekä jäsenistön kesken että myös osuuskunnan ulkopuolella. Tämä kaikki ilman, että tarvitsee huolehtia yrittäjän velvollisuuksista ja vastuista. Voit keskittyä omaan osaamiseen täysillä.

Haluatko enemmän vai vähemmän?

Oletko ikinä ajatellut, että laskutuspalveluiden käyttäjänä lihavoitat näiden palveluntarjoajien omistajien taskuja? HEIMO Osk toimii kuten suomen tunnetuimmat osuuskunnat: S-ryhmä tai Osuuspankit. Osuuskunnan omistaja-jäsenenä olet oikeutettu osuuskunnan tuloksesta saataviin ”bonuksiin”, eli tilikauden päätteeksi osuuskunnan mahdollinen voitto jaetaan jäsenistölle mm. laskutuksen suhteessa – mitä enemmän olet tehnyt töitä osuuskunnan kautta, sitä enemmän hyödyt tuloksesta. Hienoa, eikö totta?

HEIMOn vahvuus on sosiaalisen median markkinoinnissa ja HEIMO Osuuskunnan jäsenyys onkin tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat siirtyä ammattimaisempaan sisällöntuotantoon (esim. bloggaajat ja tubettajat Some-kanaviensa kaupallisuuden kautta) TAI henkilöille, jotka ovat oman alansa ammattilaisia ja haluavat hyödyntää somea tuotteiden/palveluiden myyntiin (esim. blogi/kotisivu/Facebook/Instagram). Tarjoamme tukea ja apua myös markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä markkinoimme jäsenistöä mm. omien kanavien ja verkostojen kautta.

Osuuskunnan vaikutus tukiin

Erilaiset laskutuspalvelut herättävät pohdintaa niiden käytön vaikutuksesta mm. TE-keskuksen kantaan. Yleisestihän on tulkittu, että olemalla ns. kevytyrittäjä olet yrittäjä ja näin ollen saatat menettää oikeuden tiettyihin tukiin ja etuuksiin.

HEIMO Osk on syksyllä 2018 perustettu työosuuskunta. Osuuskunnan tarkoituksena on pääasiallisesti edistää jäseniemme työllistymistä tarjoamalla jäsenelle mahdollisuuksia työllistyä osuuskunnan ulkopuolisten hankkeiden lisäksi osuuskunnan sisällä sekä järjestää ja tarjota koulutusta ammatilliseen osaamiseen sekä markkinointiin. Osuuskunnan jäsen maksaa liittyessään liittymismaksun 149e, joka tekee hänestä osuuskunnan omistaja-jäsenen. HEIMO Oskin jäseniä ei katsota itsenäisiksi yrittäjiksi, koska jäsenen omistusosuus on noin 1%-luokkaa (11/2018).

Miten homma sitten toimii?

  1. Käy liittymässä jäseneksi ja maksa osuusmaksu
  2. Maksettuasi liittymismaksun saat tunnukset jäsensivuille ja palvelut on käytettävissäsi
  3. Kun saat työtarjouksen, teet toimeksiantosopimuksen työnostajan kanssa (joko meidän valmis lomake/voit käyttää omaasikin) ja lähetät kopion sopimuksesta osuuskuntaan.
  4. Teet työn sovitusti ja käyt täyttämässä laskutuslomakkeen
  5. Osuuskunta laskuttaa toimeksiannon ja suorituksen saapuessa tilillemme vähennämme lakisääteiset kulut ja saat sinulle kuuluvan osan palkkana tilille.

Liity jäseneksi jo tänään!

Perinteisesti osuuskuntiin liityttäessä maksetaan kertaluonteinen osuuskuntamaksu – HEIMOssa se on 149e, josta osuuspääoma (50e) palautetaan jäsenelle jäsenyyden päättyessä osuuskuntalain määrittelemissä puitteissa. Kun palvelut otetaan käyttöön peritään laskutuksesta hallintokorvaus eli tutummin laskutuspalkkio, joka on 4% toimeksiannon loppusummasta.

Liittymismaksulla halutaan sitoutunutta jäsenistöä ja jäsenemme ovatkin huomanneet, että liittymismaksu on maksanut itsensä nopeasti takaisin ja jäsenyys on tuonut rahanarvoisia etuja tullessaan!

Lue lisää ja liity jäseneksi jo tänään.